Bakfietsen

In deze categorie vindt u de online fietsenwinkels gespecialiseerd in bakfietsen.

De bakfiets is van oorsprong een transportfiets en is er met twee of drie wielen. De grote bak voorop is er om bagage mee te vervoeren. Inmiddels gebruikt men de bakfiets vooral voor het vervoeren kinderen en/of het doen van boodschappen. Veel (jonge) gezinnen zijn in het bezit van een bakfiets. Naast het praktische aspect, is de (luxere) bakfiets ook een statusmiddel.

1 Review

Families met twee of meer kinderen hebben al gauw een probleem als ze op de fiets in de stad boodschappen moeten doen. Zware tassen aan het stuur, een kind vóór en een ander achterop de fiets zorgen voor onveilige situaties. De ... Lees verder »

0 Reviews

Nadat onze Babboe Big de harten van veel jonge gezinnen wist te veroveren, brachten we in 2010 de Babboe City, onze tweewiel bakfiets op de markt. Slank, wendbaar en sportief. De Babboe City was een welkome aanvulling op ons assortiment. Net als de ... Lees verder »

0 Reviews

Bakfietsweb is een platform waar u veilig en betrouwbaar een bakfiets kunt kopen. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende modellen bakfietsen van verschillende merken. Onze verkoop van de bakfietsen is volledig gericht op de verkoop via ... Lees verder »

Waar kan ik een elektrische bakfiets kopen?

De bakfiets is een typisch Hollandse uitvinding en is inmiddels wereldberoemd. Nu is er ook de elektrische bakfiets, die het nog makkelijker maakt om je kinderen te vervoeren in een bakfiets. Wind tegen? Heuvel op? Veel kinderen in de bakfiets? De elektrische bakfiets maakt het mogelijk, maar waar koop je een elektrische bakfiets? Waar moet je op letten en welke merken elektrische bakfietsen zijn [...]