Elektrische fietsen

Het aantal aanbieders van elektrische fietsen is de laatste jaren fors toegenomen, net als het aantal merken. Dit heeft te maken met de vraag van niet alleen ouderen - overigens draagt deze doelgroep  hier wel aan bij aangezien het aantal ouderen toeneemt en de leeftijd totdat men fietst ook stijgt - maar ook met de werkende mens die verre afstanden moet afleggen. Voor de gezondheid en het milieu biedt de elektrische fiets net die extra ondersteuning om wel te gaan fietsen. De elektrische fietsen zijn er in verschillende soorten, maten, uitvoeringen en prijzen. Ook wordt de elektrische fiets inmiddels door iedereen geaccepteerd en niet als "oudbollig" gezien. 

2 Reviews

Fietsuniek is de hardst groeiende online fietsenwinkel van Nederland en België. Bij Fietsuniek staat uniek zijn hoog in het vaandel. Uniek in ons assortiment. Van een omafiets of kinderfiets van Fietsuniek tot een complete electrische fiets, het is ... Lees verder »

1 Review

Stella biedt een complete en unieke fietsbeleving voor iedereen. Wij onderscheiden ons door elektrische fietsen aan te bieden voor de scherpste prijs tegen de beste kwaliteit en de allerbeste service. De elektrische fietsen van Stella geven ... Lees verder »

1 Review

Ten opzichte van een normale stadsfiets zonder aandrijving hebt u met een elektrische fiets erg veel voordelen. U bent met een elektrische fiets namelijk sneller op de plaats van bestemming en bespaart daarmee kostbare tijd. En lui wordt u er niet ... Lees verder »

0 Reviews

Amslod is Nederlands snelst groeiende E-bike merk. Waarom? Rechtstreeks van de fabrikant: tot 40% direct-voordeel. Altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding. Hoogste klanttevredenheid. Beste score in e-bike testen. Grootste actieradius. Service en ... Lees verder »

0 Reviews

De E-fiets specialist levert ombouwsets waarmee u uw gewone fiets elektrisch maakt. U behoudt uw eigen goede fiets, maar dan uitgerust met het gemak van elektrisch fietsen. Het ombouwsysteem werkt hetzelfde als een kant-en-klare elektrische fiets in ... Lees verder »

0 Reviews

Hoogstaande kwaliteit voor een scherpe prijs: de beste koop! Forza Fietsen maakt het fietsen op elektrische fietsen bereikbaar voor iedereen. ... Lees verder »

0 Reviews

Een nieuwe (elektrische) fiets kopen doe je altijd in een Gazelle fietsenwinkel of online op onze website. Service voor of reparaties aan jouw fiets? Je kunt met jouw Gazelle altijd terecht bij een Gazelle fietsenwinkel bij jou in de buurt. Met meer ... Lees verder »