Reviews, klachten en aanbevelingen over fietsenwinkels. Onafhankelijke ervaringen met de online aankoop van een fiets door consumenten worden hoer gedeeld.

Van en door wie is fietsenwinkelsvergelijken.nl?

Wij, J&M, zijn fietsliefhebbers en zodoende komen we met enige regelmaat in aanraking met een fietsenwinkel. Wat ons opviel is dat het lastig zoeken is naar de juiste online fietsenwinkel. Wij hebben op deze site inzichtelijk proberen te maken welke online fietsenwinkels er allemaal zijn en bieden de mogelijkheid om een review/ervaring te delen.
Alle sites die zijn toegevoegd op fietsenwinkelsvergelijken.nl hebben wij zelf bezocht en zo kunnen ervaren wat er goed ging, maar ook de eventuele verbeterpunten. Onze online ervaringen (gemak van de site, wat valt op etc.) per fietsenwinkel delen we met jullie onder onze naam J&M, wel zo eerlijk en transparant.


Reviews over Fietsenwinkelsvergelijken.nl

 • Prettig en zeer duidelijk site is fietsenwinkelsvergelijken.nl Het is een onafhankelijke site waar men z’n onafhankelijke mening kan geven obv een aankoopervaring. Deze reviews geven duidelijk weer welke fietsenwinkels er zijn en wat de aanraders zijn om online een fiets te kopen, of juist niet.

  Sterke punten
  Alles in een overzicht
  Objectieve ervaringen met online fietsenwinkels worden gedeeld
  Duidelijk waar je voor welke fiets moet zijn obv reviews
  Compleet overzicht en makkelijk je mening kunnen delen

  Zwakke punten
  Geen

  Door Diederik op 19 augustus 2018 Reageer

Bezoeken Fietsenwinkelsvergelijken.nl

Schrijf je eigen review over Fietsenwinkelsvergelijken.nl

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Fietsenwinkelsvergelijken.nl
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden