Racefietsen

Wereldwijd zijn er enorm veel wielrenners die dit voor hun plezier of zelfs professioneel doen.

Er zijn tig verschillende soorten frames, banden, onderdelen en noem maar op. Hierom zijn fietsenwinkels zich gaan specialiseren in de racefiets. Niet alleen hun kennis is essentieel, ook het kunnen aanbieden van de nieuwste racefietsen is een must. Veel gespecialiseerde racefiets winkels vindt u hier.

 

0 Reviews

Santafixie is een webshop gespecialiseerd in de verkoop van fixed-gear en single-speed fietsen. Daarnaast bieden we een ruim assortiment accessoires om je fiets aan te passen en eigen te maken. Santafixie is opgericht door een groep ... Lees verder »

0 Reviews

Bij ons vindt u alles voor de racefiets en mountainbike, maar ook voor de stadsfiets zoals fietstassen, kinderzitjes en brillen (ook op sterkte). Met service en kwaliteit als hoofddoelen is er bij BikeLife Roden voor iedereen een fiets te ... Lees verder »

0 Reviews

Racefietsen Emotie, verlangen naar, vlinders in je buik, gadget, sportmaatje, endorfine, vakantie, racen . . . . . . .  deze fiets maakt vele tongen los. Het is een verbond met je lichaam. Je sluit vriendschappen.  De ene racefiets is nóg ... Lees verder »

0 Reviews

Specialist in Racefietsen en ATB, maar ook voor Cyclocross en Baanwielrennen bent u bij ons aan het juiste adres. Door de jaren heen is Plieger Sport uitgegroeid tot een ware specialist met een grote deskundigheid. Voor iedere wielerliefhebber ... Lees verder »