• Online een kinderfiets gekocht na gedegen onderzoek. Alles is volgens wens verlopen en ook snel. Tevreden over proces en aankoop!

    Sterke punten
    Duidelijk, mooi product, goed geïnformeerd

    Zwakke punten
    Bezorgkosten

    Door Wilfred op 4 oktober 2018 Reageer

  • Via fietsuniek.nl onlangs een fiets voor mijn neefje besteld. Was voor mij nieuw om online een fiets te kopen maar na wat research hier terecht gekomen en prima ervaring! Moest even zoeken naar de juiste framemaat maar mbv info op fietsenwinkelsvergelijken.nl is dit gelukt. Vervolgens via supersimpel menu waarin je keuzes moet maken en zo tot je voorkeurs fiets komt en deze besteld. Bezorging ging vlot en service lijkt ook perfect.

    Sterke punten
    Snelle levering die ook nog gratis is
    Makkelijk menu dat je naar de juiste en gewenste fiets leidt


    Door Elsa op 6 september 2018 Reageer

  • Mooie Gazelle Esprit gekocht in zoetermeer en deze thuis af laten leveren. Mooie showroom met veel keuze en professionele medewerkers: behulpzaam en kundig! Terplekke bestellen en thuis in den haag laten was geen probleem, wel zo makkelijk voor mij. En ook nog 2 jaar service! Erg tevreden en hierom plaats ik een review ter promotie van bikesplaza.nl

    Sterke punten
    Flexibel, kennis van zaken, klantgericht en service op de fiets!!

    Zwakke punten
    Vooralsnog geen en verwacht ik ook niet

    Door Marlies op 4 september 2018 Reageer

  • Natuurlijk had ik wel van de vouwfiets gehoord, maar om serieus na te denken over de aanschaf ervan of om me er verder in te verdiepen niet. Nu wilde ik natuurlijk weten voor fietsenwinkelsvergelijken.nl wat dahon-vouwfietsen te bieden heeft en ben ik direct meegenomen in de wereld van de "vouwfiets". Veel praktische aspecten waren me onbekend en worden op deze site duidelijk (per fiets staat beschreven wat het specifiek te bieden heeft). Ik ben er inmiddels achter dat het een hoop praktische oplossingen biedt, dus begin serieus te denken aan een vouwfiets voor mezelf. De site laat per fiets zien dat er verschillen zijn en waar je op moet letten. Algemene informatie over het waarom van de vouwfiets en waar je op moet letten bij het maken van een keuze kan worden toegevoegd.
    Kortom; een prettige en overzichtelijke site die veel te bieden heeft.

    Sterke punten
    Goede en nuttige informatie per fiets, zeker voor een leek ohgv vouwfietsen
    Breed assortiment
    Overzichtelijk alle fietsen op een rij

    Zwakke punten
    Teksten op de site ogen wat simpel en amateuristisch
    Site is gericht op vouwfiets liefhebbers, alegemene info over het waarom en waar op te letten bij de aanschaf zou mij helpen

    Door J&M op 26 augustus 2018 Reageer

  • Het vertrouwen spat van de site af. Misschien komt dit ook door de bekendheid van Stella door alle reclames. De banners kortingen op de site schrikken niet af. Als je alles goed door leest, dan wordt dat vertrouwen bevestigd. Men komt zelfs langs voor een proefrit, zodat je geen overhaaste beslissingen neemt. Lange garantie van 5 jaar en ze stralen hun onderscheidende positie goed uit online. Is inderdaad een uniek concept en alles wordt zeer uitgebreid en duidelijk toegelicht op de site. ook de aanvraag van de brochure verloopt soepel en geeft vervolgens duidelijk weer wat Stella te bieden heeft en hoe het werkt, complimenten!

    Sterke punten
    Veel en goede informatie over het product
    Unieke formule die wordt toegelicht
    Overzichtelijke website die mij vertrouwen geeft in het merk en product

    Zwakke punten
    Niet rechtstreeks op Stella.nl te bestellen (maar misschien is dit juist een pro)

    Door J&M op 26 augustus 2018 Reageer

  • Ik heb goed kunnen vergelijken.

    Door Marijke op 26 augustus 2018 Reageer

  • Handig snel de verschillende leveranciers van E-bikes te kunnen vergelijken.

    Sterke punten
    Overzichtelijk, snel kunnen doorklikken.

    Door Johannes op 26 augustus 2018 Reageer

  • Deze review geldt voor alle websites van 123 fietsen, aangezien zij per type een aparte website hebben. Dit vind ik persoonlijk positief en duidelijk. De website staat bv in het teken van alleen kinderfietsen, sportfietsen of elektrische fietsen. De inhoud staat volledig in het teken van het type waar je naar op zoek bent. Het komt zelden voor dat je meerdere typen zoekt en overigens zit je snel op een andere site van 123fietsen. Hiermee onderscheidt men zich m.i. van andere online aanbieders, die alle type fietsen bundelen op een site. Ik vind dit prettig en positief en de inhoud is goed, uitgebreid en geeft focus, wel zo makkelijk.

    Sterke punten
    Per type een aparte site aangemaakt, wel zo overzichtelijk
    Diepte informatie per type per site bij 123 fietsen en dus focus op wat je zoekt
    Volledig in het teken van het type wat je zoekt zonder afleiding van andere type advertenties e.d.

    Zwakke punten
    Wel veel foto's op de sites, waardoor het wat onrustig oogt. Kan nog strakker is de tip

    Door J&M op 25 augustus 2018 Reageer

  • Divers aanbod, snel en betrouwbaar! Had nog een vraag na levering en die is snel en goed beantwoord, aanrader! De site vond ik overzichtelijk en ik had snel de gewenste fiets gevonden. Bestellen was zo gepiept zonder vervelende banners tussendoor.

    Sterke punten
    Snelheid, betrouwbaarheid en bereikbaarheid vond ik goed. Webwinkel werkt uitstekend en een fiets is gemakkelijk te vinden en te bestellen op fietsuniek.nl

    Zwakke punten
    Tot op heden geen

    Door Joost op 24 augustus 2018 Reageer

  • De website oogt rustig, professioneel en logisch ingedeeld. Geen fratsen over onnodige reclames. Wel valt het op dat bikefactory vier merken voert mij niet heel bekend in de oren klinken. Ze bieden alle type fietsen aan en de navigatie is zeer vriendelijk. Wat meer info over hoe je bepaalt welke maten e.d. je n odig hebt is wenselijk

    Sterke punten
    Overzichtelijk en oogt rustig zeer goed en prettig navigeerbaar, goede verhouding foto's en teksten. Niet onnodig veel banners.

    Zwakke punten
    Onbekende merken en informatie over hoe je een keuze maakt is te beperkt

    Door J&M op 24 augustus 2018 Reageer

  • Website is kort en overzichtelijk en voor mij te beperkt. Weinig informatie en (te) veel foto's. Heb je een fiets uitgezocht, dan dien je deze via een dealer te bestellen. Maar welke, hoe en waarom wordt onduidelijk. Meer info is hier gewenst, m.n. over de fietsen zelf en het bestelproces.

    Sterke punten
    Erg overzichtelijk en focus op een merk en type fiets (bakfiets)

    Zwakke punten
    Info te beperkt
    Veel foto's, weinig tekst
    Bestellen via dealer, rechtstreeks niet mogelijk. Hoe of wat verder zou meer toegelicht moeten worden

    Door J&M op 24 augustus 2018 Reageer

  • De site straalt direct vertrouwen en professionaliteit uit. Er is rust in de site ingebouwd en door de fysieke locatie die men heeft icm de vele (positieve) reviews die worden gedeeld ontstaat dit beeld. Lekker overzichtelijk welke merken en fietsen er zijn.

    Sterke punten
    Rust, vertrouwen, delen van alle reviews van verschillende sites en de webwinkel die overzichtelijk en gebruikersvriendelijk is.

    Zwakke punten
    Onduidelijk wie hun focusdoelgroep is
    Hoge kosten voor bezorging
    Proces van bezorgen is niet direct te vinden evenals de garantie op de fietsen

    Door J&M op 24 augustus 2018 Reageer

  • De site is overzichtelijk en oogt professioneel. Het geeft veel informatie, wellicht teveel (mn de plaatjes die steeds wijzigen). De informatie die onderaan wordt gedeeld is uitgebreid, goed te lezen en helder. Meerdere merken worden aangeboden, maar waar moet ik op letten en hoe bepaal ik welke fiets ik moet kiezen online? Dat wordt me niet direct duidelijk. Eenmaal een fiets uitgezocht maakt het makkelijk qua bestellen. Slechts een paar drukken verder en de fiets zit in de winkelwagen.
    Men pretendeert een uitstekende service te bieden, maar dit kunnen wij niet checken.

    Sterke punten
    - Overzichtelijke website met veel informatie
    - Onderaan heldere, duidelijke en diverse informatie te vinden
    - Komt professioneel en betrouwbaar over
    - Paar klikken maar en de fiets is besteld

    Zwakke punten
    - Beperkt aantal reviews op de site zelf en over de fietsen zelf, dus voor een leek lastig te bepalen welke fiets er gekozen dient te worden.
    - Veel aanbiedingen waardoor de site onrustig wordt en in het teken staat van een kortingspagina?

    Door J&M op 24 augustus 2018 Reageer

  • Prettig en zeer duidelijk site is fietsenwinkelsvergelijken.nl Het is een onafhankelijke site waar men z’n onafhankelijke mening kan geven obv een aankoopervaring. Deze reviews geven duidelijk weer welke fietsenwinkels er zijn en wat de aanraders zijn om online een fiets te kopen, of juist niet.

    Sterke punten
    Alles in een overzicht
    Objectieve ervaringen met online fietsenwinkels worden gedeeld
    Duidelijk waar je voor welke fiets moet zijn obv reviews
    Compleet overzicht en makkelijk je mening kunnen delen

    Zwakke punten
    Geen

    Door Diederik op 19 augustus 2018 Reageer