Stadsfietsen

Onder stadfiets wordt verstaan: herenfietsen, damesfietsen, jongensfietsen, meisjesfietsen, unisexfietssen. De aanbieders van deze verschillende typen vindt u in deze categorie

0 Reviews

Wanneer u een herenfiets koopt verwacht u natuurlijk een stevige fiets met een goede prijs- kwaliteitsverhouding en tegen de beste voorwaarden. Bij 123HerenFietsen bent u dan ook aan het juiste adres! Met een uitgebalanceerd assortiment aan ... Lees verder »

1 Review

Bent u op zoek naar een mooie en goedkope damesfiets online of wil u toch liever de damesfiets in het echt bekijken? Dat is allemaal mogelijk bij 123DamesFietsen! Naast de webshop van 123Damesfietsen kan u natuurlijk ook naar de showroom te ... Lees verder »

0 Reviews

Wij zijn de fietsenwinkel voor jong en oud. Of u nu opzoek bent naar een fiets voor uzelf, vriend, familie of kind, bij AdoBike bent u aan het juiste adres. Voor iedere doelgroep heeft AdoBike wel een passende fiets. Bent u een student die een ... Lees verder »

0 Reviews

Wie zijn wij? De webshop www.fietsenwarenhuis.nl is een voortzetting van: Profile Warmerdam “de Fietsspecialist” in Voorhout. Deze winkel zijn we in 1992 gestart. Op 1 januari 2010 zijn wij na een verbouwing, heropend aan de Herenstraat ... Lees verder »

0 Reviews

De online fietsenwinkel met snelle service Heb je vragen over de maat, het model of de kleur? Onze vakkundige medewerkers beantwoorden al jouw vragen via de live chat of mail. Wil je na levering direct genieten van jouw nieuwe fiets? Alle fietsen ... Lees verder »

0 Reviews

Met ons ruime assortiment fietsen hebben we altijd voldoende keuze en leveren we snel! Ons fiets aanbod bestaat o.a. uit: Omafietsen, Transportfietsen, Elektrische fietsen maar ook jongensfietsen en meisjesfietsen . Als je en nieuwe fiets koopt, ... Lees verder »

Stadsfietsen

Wat zijn stadsfietsen en welke zijn er
Stadsfietsen zijn er in damesfietsen, herenfietsen en unisexfietsen. Het verschil tussen damesfietsen en herenfietsen zit vooral in de horizontale stang op de herenfiets die bij de damesfiets ontbreekt. Sommige stadsfietsen zijn ook als unisexmodel leverbaar. Deze heeft geen stang in het midden van het frame, maar vaak wat lager, zodat ook dames er gem [...]